Personer bakom DinDNA

Teamet bakom DinDNA är inriktat på att utveckla och tillhandahålla effektiva verktyg, analyser och produkter inom kost och träning. Vår expertis omfattar kompetensområden såsom medicin, nutrition, genetik, diagnostik, viktkontroll och träning.


Lasse Hessel, medicinskt ansvarig, Medic House of Scandinavia.
Lasse Hessel är läkare och forskare. Han har länge varit tongivande inom kost och hälsa och har utvecklat många viktiga produkter inom området. Han har även skrivit ett flertal böcker och var under många år Familjedoktor i the New York Times med en egen spalt. Lasse har varit ansvarig för teamet som utvecklat DinDNA.

Ulf Christensen, VD och laboratorieansvarig, Pentabase ApS.
Ulf Christensen är expert på genetiska analyser och utvecklaren av det hög-specifika genetiska analyssystem som används för DinDNA. Han och hans team på Pentabase i Odense, Danmark, utför samtliga analyser på uppdrag för DinDNA.

Jesper Malling, bio-analytiker, Medic House of Scandinavia.
Jesper Malling leder utvecklingsprojekt inom diagnostiska genetiska analyser. Hans kunskap har haft en stor betydelse för utvecklingen av DinDNA-analysen och innefattar bland annat att granska och analysera den senaste vetenskapliga forskningen inom området.

Mathias Kämpe, Amodo Medical AB.
Mathias Kämpe är kemiingenjör samt ekonom. Han har lång erfarenhet från läkemedelsindustin och är sedan flera år entrepenör och invetserare inom hälsa. Genom Amodo Medical AB har han varit med utvecklat DinDNA som nu introduceras i Sverige.

DinDNA Amodo Medical AB, Kaptensgatan 3, 114 57 Stockholm
Telefon: 08-579 191 80 E-post: info@alchemymedical.se
© 2014 DinDNA/Amodo Medical AB All rights reserved

0857919180