Svaren finns i dina gener

DinDNA genanalys är ett enkelt och snabbt sätt att ta reda på vad som passar just dig och dina anlag vad gäller kost och träning. Du slipper prova dig fram, eller följa generella råd som kanske inte alls passar dig, och som ibland rentav kan få motsatt effekt. Med DinDNA genanalys får du besked om vad just din kropp mår bäst av och behöver, baserat på fakta.


GymtjejVilka är dina anlag för träning?
Vår muskulatur består av en blandning av två olika muskelfibrer; långsamma och snabba, och det är fördelningen mellan dessa två som avgör vilken typ av träning dina muskler är bäst lämpade för. Med hjälp av DinDNA genanalys får du besked om fördelningen mellan dina muskelfibrer och kan tack vare detta börja träna mer effektivt framöver.


KostwomanVägen till rätt kost
Vi vet att våra gener och anlag för kost är olika och det är också förklaringen till varför en typ av diet kan fungera utmärkt för vissa personer men inte alls för andra. Tack vare DinDNA genanalys slipper du prova dig fram bland olika dieter. Du får tydliga svar på vilken sammansättning av kost som är optimalt för just dig.


ManreadingEnkelt, snabbt och pålitligt
Det är enkelt att få fram DinDNA genanalys. Du “topsar” dig själv mot insidan av din kind, och provet analyseras sedan i vårt laboratorium i Odense. Redan efter ca tre veckor får du en detaljerad rapport, antingen via post eller som pdf, som innehåller resultatet av din genanalys och rekommendationer om kost och träning baserat på ditt resultat.

För att kunna utläsa information från dina gener använder vi en unik patenterad algoritm i kombination med den senaste forskningen inom området.

DinDNA Amodo Medical AB, Kaptensgatan 3, 114 57 Stockholm
Telefon: 08-579 191 80 E-post: info@alchemymedical.se
© 2014 DinDNA/Amodo Medical AB All rights reserved

0857919180