Tips & råd

Tillsammans med två mycket kvalificerade personliga tränare har vi tagit fram olika träningsprogram anpassade efter ditt DinDNA-resultat. De tar även hänsyn till vilken nivå du befinner dig på vad gäller träning och beskriver vilka träningsklasser som passar just din profil. Kort sagt, ett bra sätt att få hjälp med komma igång med eller förbättra din träning.


Coach Mike
Personlig Tränare och näringsrådgivare

Michael Björk har arbetat som personlig tränare och näringsrådgivare i 13 år. Bland annat var han fystränare för det Norska landslaget i utförsåkning inför OS i Salt Lake City. Han har även varit träningsrådgivare på Mix Megapol, föreläst åt NIKE och andra olika företag samt varit lärare på flertalet PT-utbildningar i Norge, Sverige och Australien.

Han bedriver nu sin PT-verksamhet på World Class, Nybrogatan 8 i Stockholm. För mer information och kontakt: www.coachmike.se eller pt@coachmike.seWilliam Copeland
Personlig Tränare och näringsrådgivare

William har arbetat som personlig tränare och grupptränings instruktör sedan 2008 och nu även som Biosignature Practitioner (kroppskomposition). Han har bakgrund som professionell basketspelare under många år, spelat 25 A-lags landskamper för Sverige och är en av få svenskar som spelat collegebasket NCAA div 1 i USA. Han håller även föreläsningar för företag gällande kost och träning.

Han bedriver nu sin PT-verksamhet på SATS, Odenplan i Stockholm. För mer information och kontakt: www.williamcopeland.se eller info@williamcopeland.seTräningsprogram

Här finns det träningsprogram som är framtagna utifrån resultatet av DinDNA-analysen, dvs om du har sprint, mixad eller uthållighetsprofil på dina muskelfibrer. Dessutom tar de hänsyn till vilken nivå du ligger på idag vad gäller träning; aktiv, medel-aktiv eller nybörjare och totalt är det nio olika träningsprogram. Om du önksar mer information om någon övning, titta gärna på www.muscles.se/styrkeovningar där varje övning förklaras med bild. För mer information om träningsupplägg etc. är du välkommen att kontakta Michael och William. Klicka på respektive rubrik så öppnas programmen som en pdf-fil.

Sprint och nybörjare               Mix och nybörjare               Uthållig och nybörjare

Sprint och medelaktiv             Mix och medelaktiv             Uthållig och medelaktiv

Sprint och aktiv                       Mix och aktiv                       Uthållig och aktiv

DinDNA Amodo Medical AB, Kaptensgatan 3, 114 57 Stockholm
Telefon: 08-579 191 80 E-post: info@alchemymedical.se
© 2014 DinDNA/Amodo Medical AB All rights reserved

0857919180